Liikkeenjohdon konsultointi yrityksille

Usein yrityksen vienti ulkomaille on hidasta, varsinkin ensikertalaiselle. On erittäin tärkeää että löydetään nopeasti oikeat asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Kokeneen ammattilaisen avulla saat yrityksesi ulkomaille kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Evifran tarjoaa räätälöidyn palvelukokonaisuuden yrityksesi parhaaksi.

Vientimarkkinointi

Yrityksesi vienti ulkomaille kannattaa aloittaa kokeneen vientipäällikön avulla. On tärkeää, että vientipäällikkösi tuntee paikallisten kulttuurin ja tavat. Meillä on myös valmiina kattava verkosto ulkomailla, joten saamme yrityksesi nopeasti kasvuun luotettavilla yhteistyökumppaneilla.

Kansainvälistyminen

Olen tukenasi parhaan yhteistyökumppanuuden hakemisessa ulkomailla. Laaja kokemus erilaisista projekteista maailmalla mahdollistaa sen, että voin olla myös neuvonantajanasi suunnittelemassa yhteistyömallia.

Myyntikanavan kehittäminen

Ensisijaisen tärkeää yrityksesi menestyksen kannalta on yhteistyökumppanin saama vaikutus yrityksesi toiminnasta. Mikäli yrityksesi on myyntiyritys, tarvitset siihen kumppanin, joka markkinoi tuotteitasi ja palvelujasi. Tärkeää on myös tarjota asiakkaallesi lisäarvoa muilla palveluillasi.

Asiakkaitani

Joitakin aikaisempia asiakkaitani ja projektejani.

Taksien vara-autopalvelu

Evifran Oy toimii Helsingin taksin MTD päätteellä, Semel maksupäätteellä ja mittarilla varustettujen henkilöautojen vuokraajana aputoiminimellä Evitaksi vara-autopalvelu. Kohderyhmänä on Helsingin taksiautoilijat. Kalustona 1 kpl Toyota Auris Farmari Hybridi ja 1 kpl Audi A6 autoja.